Select Page

Nätverks infrastruktur

unifi-controler

Att bygga en bra infrastrutur för ditt företag kan ha stora effekter på ditt företag – ett långsamt och instabilt nätverk kan leda till förlust av produktionstimmar och ökad stress i dina medarbetare.

Föreställ dig ditt nätverk som att köra på en väg i en helt ny Tesla – det är en trevlig bil med alla de senaste funktionerna – men om du kör på en dålig väg fylld med hål känns bilen inte riktigt lika rolig att köra.

Hos Netsolutions är vi experter på nätverk – Med många års erfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga en bra lösning .

Ubiquiti EdgeRouter

En routers jobb är att ansluta ditt lokala nätverk till internet – ett bra nätverk börjar med valet av en bra router.

Läs mer om Ubiquitis router produkter

Ubiquiti Edge/though-Switch

En switch är den enhet som separerar en nätverkskabel till många – för att säkerställa hög kvalitet nätverksprestanda rekommenderar vi att du använder en Ubiquiti Edge/though-Switch

Läs mer om Ubiquitis Switch produkter

Ubiquiti wifi products

Vi kan tillhanda hålla stabila och snabba wi-fi lösningar för ert företag eller för er hemma miljö baserat på Ubiquiti wifi produkter.
Vill du ha en fungerande lösning för trådlöst internet utomhus så är det inget problem med vattentäta utomhusprodukter eller om du behöver skicka ditt internet trådlöst mellan olika byggnader så är detta inget problem.Med deras Cloud Key kan även övervakning och uppdatering av deras wi-fi produkter lösas av oss.

Läs mer om Ubiquitis wifi produkter

Camera och surveillance

Ubiquiti har också ett brett utbud av övervakningsprodukter som kan anslutas till nätverket – Netsolutions kan som alltid hjälpa till med konfiguration och hantering.

Läs mer om Ubiquitis övervakningsprodukter

Hur kan vi hjälpa dig ?

I Netsolutions arbetar vi som fullservice leverantör – vi kan både hjälpa dig att designa, beställa, konfigurera och underhålla ditt nätverk och med många års erfarenhet vet vi precis hur man designer ett nätverk som är perfekt för dina behov.